Κουφάλια: Σκότωσε αδέσποτο σκύλο για ένα μπέκ και τώρα κρύβεται


Και αφού αποχαιρετίσαμε τον παλιό χρόνο μαζί με τον άτυχο Ρήγα.. ένα νέο περιστατικό στην Βόρεια Ελλάδα αυτή την φορά έρχεται να μας κάνει ποδαρικό.

Σύμφωνα με την Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφάλια, κάποιος κάτοικος της περιοχής διαμαρτυρήθηκε για καταστροφή ενός ποτιστικού ( μπέκ ) από ένα αδέσποτο σκυλί.

Το περιστατικό έγινε στις Εργατικές Κατοικίες των Κουφαλίων, σε ένα κήπο, χωρίς περίφραξη, και όταν του απήντησαν ότι αδυνατούν να πάρουν το σκύλο, αλλά μπορούν να τον βοηθήσουν έτσι ώστε να απομακρυνθεί, αυτός φαίνεται ότι διάλεξε την εύκολη λύση. Μάλιστα δεν δίστασε να το δηλώσει στην Μέριμνα Αδέσποτων, για το τι σκόπευε να κάνει.

‘’ Του είπα ότι δεν μπορούμε να μαζεύουμε κάθε αδέσποτο που "ενοχλεί", αλλά μπορούμε να τον βοηθήσουμε στην απομάκρυνση του σκυλιού. Τότε, μου είπε ότι είναι κυνηγός, και έχει καραμπίνα, και αν το ξανακάνει θα το σκοτώσει.’’

Την επόμενη μέρα ενημερώθηκε η Μέριμνα ότι ο δράστης έκανε, τα λόγια του πράξη, Με δύο εξ επαφής πυροβολισμούς. 

Ο θάνατος για το άτυχο ζώο ήταν ακαριαίος και τώρα ο δράστης, ένας Έλληνας που είναι γνωστός στις αρχές, αναζητάτε. Και προφανώς κρύβεται για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία.  

 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld