Κυνοκομείο Λάρισας: Εικόνες αίσχους και καθημερινά εγκλήματα από τους υπαλλήλους της ντροπής!



Κυνοκομείο Λάρισας: Εικονες αισχους!! Εικονες ντροπης!!Εγκληματα που διαπραττονται εις βαρος αθωων πλασματων επειδη καποιοι βαριουνται κυριολεκτικα να δουλεψουν, καταγγέλει η Κατερίνα Μ.

Αυτα συμβαινουν στο δημοτικο κυνοκομειο Λαρισας... Σημερα παλι για αλλη μια φορα η εικονα ηταν ιδια. Σκελετωμενα κουταβια, χωρις φαγητο, μεσα στα νερα και η θερμοκρασια μολις 5 βαθμους . Οι κοιλιτσες τους γεματες σκουληκια, μανουλες με νεογεννητα κουταβια μεσα στα νερα..


Πεντε μετρα πιο περα (αλλα κυριολεκτικα 5 μετρα πιο περα) Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.. Μεσα στο γραφειο των υπαλληλων επικρατουσε μια διαφορετικη ατμοσφαιρα. Η δυστυχια εκει μεσα δεν φτανει... Ενα δεντρακι χριστουγεννιατικο στολισμενο με λαμπακια να αναβοσβηνουν, μουσικουλα στο ραδιοφωνο χαρμοσινη στο κλιμα των ημερων , η ζεστη αφορητη (παρ'ολη την ακριβεια του πετρελαιου εκει μεσα παντα η θερμανση ειναι σε πληρη λειτουργια...) και η κτηνιατρος στο γραφειο της ανεμελη και χαρουμενη να ασχολειται με τον υπολογιστη της. Η αλλη υπαλληλος επινε τον καφε της...

Παντα απορρουσα με τις δικλειδες ασφαλειας που λειτουργουν στο μυαλο ορισμενων ανθρωπων , που οση δυστυχια και να επικρατει γυρω τους αυτους δεν τους αγγιζει. Αλλα αυτο που ειδα σημερα ξεπερνα καθε οριο. 


Οταν της ειπα οτι θα παρω δυο κουταβια γιατι ειναι σε αθλιες συνθηκες και δεν προκειται να ζησουν μου απαντησε " Ετσι ειναι αυτα , δεν επιβιωνουν ολα..." Και αφου εφερε τα κουταβακια, δυο αφυδατωμενα, υποσιτισμενα, σκελετωμενα με υποθερμια κουταβια που το κλουβι τους ηταν γεματο διαρροια τα πηρε για να τα εμβολιασει... Ε , οχι η αγνοια εχει και τα ορια της... Ενταξει δεν θελει να δουλεψει, δεν την ενδιαφερουν τα σκυλια του κυνοκομειου, το καταλαβαμε. Τα Χριστουγεννα ειναι μια ομορφη εποχη για να επιτρεψουμε κατι τετοια πραγματα να μας χαλασουν την διαθεση... Αλλα να εμβολιαζουμε κουταβια που ειναι ενα βημα πριν τον θανατο δινοντας τους την οριστικη κλωτσια προς αυτον, ε αυτο παραπαει. Και ολα αυτα για να ειναι νομοτυπη. Αν ηθελε να ειναι νομοτυπη να τα ειχε φροντισει, να ειχε εξασφαλισει την ευζωια τους ολο αυτο το διαστημα που αργοπεθαινανε εκει μεσα, αλλα οχι δεν περιοριζονται οι υποχρεωσεις της στο να εμβολιασει τα σκυλια ενα λεπτο πριν φυγουν απο αυτο το κολαστηριο. 

Τελικα και αφου την απειλησα οτι αν τα εμβολιασει θα την καταγγειλω στον κτηνιατρικο συλλογο, με εβαλε ο διευθυντης του κυνοκομειου να υπογραψω μια υπευθυνη δηλωση οτι τα συγκεκριμενα κουταβια τα παιρνω με δικια μου ευθυνη. Ε, λοιπον με δικια μου απολυτη αυθυνη παιρνω αυτα τα δυο πλασματα απο αυητν την κολαση και τωρα κοιμουνται πανω σε μια ζεστη κουβερτα. Με δικια μου ευθυνη αποπαρασιτωθηκαν και φαγανε φαγακι για κουταβια. Με δικια μου ευθυνη για πρωτη φορα στην μεχρι τωρα συντομη ζωη τους ενιωσαν αγκαλια και φιλακια. με δικια μου ευθυνη εχουν μια ελπιδα να ζησουν ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ!!

Και τωρα ζηταμε εγω και η Σταυρουλα Φ., χαρη στην οικονομικη βοηθεια της οποιας εβγαλα αυτα τα δυο πλασματακια απο εκει μεσα, οποιοδηποτε τροπο μπορει να βοηθησει ο καθενας για να βγαλουμε και αλλα σκυλακια απο εκει.
Το δικο μου τηλ ειναι 6978776965
Τηλ κυνοκομειου 2417722721

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld